5/06/2014

early • tan





Οι μέρες που το σοκολατένιο σου μαύρισμα θα αναδεικνύεται τέλεια με τις χρυσές ηλιαχτίδες δεν έχουν έρθει ακόμη.

Και όσο ο καιρός δεν λέει να κατασταλάξει σε μια εποχή, η ανάγκη σου για καλοκαιρινές περιπέτειες ολοένα και μεγαλώνει.

(αν και μεταξύ μας, έχω ήδη δει κάτι λουόμενες φωτό να κυκλοφορούν)

Σκέφτεσαι τη στιγμή που θα περπατήσεις με τα αγαπημένα σου σανδάλια στα σοκάκια κάποιου νησιού, θα φορέσεις ανέμελους κυματισμούς στα μαλλιά σου και θα απολαμβάνεις ένα δροσερό cocktail με φόντο το φεγγάρι…




Κλέψε λίγο από αυτές τις – soon to be – αναμνήσεις και βάλε στην καθημερινότητά σου μια δόση summer effect με ένα κραγιόν σε bronze απόχρωση!

Το ξέρω δεν σώζει τελείως την κατάσταση αλλά εμένα το 312 lipstick από τη σειρά Color Riche της LOreal καταφέρνει να φέρνει το καλοκαίρι στα…χείλη μου, κάθε φορά που το φοράω.

Έχει ένα γλυκό, bronze, καφέ-χρυσό χρώμα και τιμά στο 100% το όνομα του. Η απόδοσή του είναι πάρα μα πάρα πολύ πλούσια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις πολλές στρώσεις.

Προσωπικά είχα πάρα πολύ καιρό να αγοράσω κάποιο καλλυντικό προϊόν από τη LOreal, όχι τόσο γιατί με είχε απογοητεύσει στο παρελθόν αλλά κυρίως γιατί λόγω εμμονής & ενδιαφέροντος, ήθελα να ανακαλύψω και άλλα brands που κυκλοφορούν και προφανώς μια ζωή δεν θα φτάσει για να δοκιμάσω τα πάντα.

Τα συγκεκριμένα είχαν-δεν είχαν λίγο καιρό που είχαν λανσαριστεί και είπα να τα αγκαλιάσω στοργικά με φροντίδα και προδέρμ και να πάρω ένα σπίτι. 

Αυτό λοιπόν που με έχει εντυπωσιάσει με αυτή τη σειρά είναι πως σχεδόν όλα τα χρώματα ήταν πάρα μα πάρα πολύ ζωντανά – γιατί δε ξέρω αν συμφωνείς αλλά τα τελευταία χρόνια η LOreal έβγαζε κραγιόν σε υπέροχα χρώματα τα οποία αποδεικνύονταν άχρωμα στο δια ταύτα.

Ζουμερά κόκκινα, έντονα φούξια, προκλητικά κοραλλί, ευκολοφόρετα nudes… η συλλογή έχει ποικιλία και σίγουρα θα βρεις κάποιο/α να σε κερδίσει. 

Εγώ επέλεξα αυτό γιατί… όταν το καλοκαίρι δεν έρχεται από μόνο του κάποιος πρέπει να το φέρει!

Capri Note: στα θετικά να σημειωθεί ότι έχουν πολύ ικανοποιητική διάρκεια και φυσικά το all time classic καλλυντικένιο άρωμα της LOreal.

Μίλα μου…όμορφα,στα σχόλια.

Caprigirl!         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου